Duurzaamheid

Pluk & Proef biedt een ruim assortiment aan kruiden, thee, koffie, peulvruchten, zaden, pitten etc. We bieden onze producten aan in de hoeveelheid die jij wilt, niet voorverpakt dus. Je mag je eigen verpakking meenemen, dat scheelt heel veel plastic.  De producten bij Pluk & Proef voldoen zoveel mogelijk aan de volgende voorwaarden:

  • Eerlijkheid: producten zijn vervaardigd onder eerlijke omstandigheden voor mens, dier en natuur.
  • Echtheid: er is niet gerommeld met producten, producten bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
  • Transparantie: de herkomst van producten is duidelijk en inzichtelijk.

Benieuwd naar wat wij u te bieden hebben?

Uniek

Van verse biologische kruiden uit Nederland tot plasticvrije zonnebrand. Bij ons vind je unieke producten, goed voor mens en natuur.

Beleving

Een bezoek aan Pluk & Proef is een beleving op zich. Winkelen is een hectische bezigheid. Daarom vinden we het belangrijk dat je bij ons tot rust kunt komen. Onze ruim opgezette winkel is overzichtelijk maar gezellig ingericht.

Ons team verwelkomt je graag in de winkel. We houden van gezelligheid. Daarnaast voorzien we je graag van meer informatie over onze producten.

Pluk de dag, proef het leven!

Pluk & Proef wordt gerund door mij, Mariëlle Koelewijn. Ik ben 28 jaar oud en woon al mijn hele leven in Putten. Grote kans dat je mij al wel eens ontmoet hebt, zo niet kom dan gezellig kennismaken.

Tijdens mijn middelbare schooltijd wist ik één ding zeker, ik wordt diëtist. Het leek mij heerlijk om alles te weten te komen over voeding en mensen daarin te helpen. Helaas was deze opleiding iets te exact voor mij en ben ik voor mijn andere passie gegaan; mensen. Mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik afgerond en direct daarna ben ik gaan werken.

Opgegroeid in een ondernemingsgezin kriebelde het al wat langer om voor mezelf te beginnen. En hoe kan dat beter dan door het combineren van mijn beide passies? Zo is Pluk & Proef ontstaan.

Met Pluk & Proef wil ik een statement maken, laten we bewuster omgaan met onze voeding en onze aarde. Dat kan door gezondere producten aan te schaffen of door minder te verspillen.

Voor jou als klant neem ik graag de tijd. Ik hoop je meer te kunnen vertellen over kruiden en specerijen en het bereiden van eten maar ik laat me ook graag inspireren door jou. Er is nog zoveel te ontdekken, laten we er samen voor gaan.

Kom gezellig langs voor een kop (kruiden)thee of koffie!