Duurzaamheid

Pluk & Proef biedt een ruim assortiment aan kruiden, thee, koffie, peulvruchten, zaden, pitten etc. Of je nu voor een kleine hoeveelheid kruiden gaat, een bulk voorraad of iets er tussenin, we bieden het allemaal. Op die manier hopen we verspilling tegen te gaan. De producten bij Pluk & Proef voldoen zoveel mogelijk aan de volgende voorwaarden:

  • Eerlijkheid: producten zijn vervaardigd onder eerlijke omstandigheden voor mens, dier en natuur.
  • Echtheid: er is niet gerommeld met producten, ze bevatten het liefst geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of zo min mogelijk.
  • Transparantie: de herkomst van producten is waar het kan duidelijk en inzichtelijk.

Benieuwd naar wat wij u te bieden hebben?

Uniek

Van biologische kruiden uit Nederland tot plasticvrije zonnebrand. Bij ons vind je unieke producten, goed voor mens en natuur.

Kleine onderneming

Supertrots ben ik op mijn kleine onderneming. Samen met een paar enthousiaste vrijwilligers staan we helemaal klaar voor jou. Dat is precies onze drijfveer, jou een positieve en uniek shopervaring bieden.

Pluk de dag, proef het leven!

Pluk & Proef wordt gerund door mij; Mariëlle. Ik woon in Putten samen met mijn man en zoontje. Ik word erg blij van lekker eten, goede muziek en vrienden.

Opgegroeid in een ondernemersgezin kriebelde het al wat langer om voor mezelf te beginnen. Gedreven door een duurzame visie en een groot hart voor voeding én mensen is Pluk & Proef ontstaan.

Vijf jaar lang heb ik de webshop gecombineerd met een fysieke winkel in Putten. Daar heb ik ontzettend veel geleerd en een hechte relatie met jullie mogen opbouwen. Inmiddels gaan we al weer een tijdje helemaal online verder en ook dat heeft z’n uitdagingen.

Met Pluk & Proef wil ik een statement maken, laten we bewuster omgaan met onze voeding en onze aarde. Dat kan door gezondere producten aan te schaffen of door minder te verspillen.

Voor jou als klant neem ik graag de tijd. Ik hoop je meer te kunnen vertellen over kruiden en specerijen en het bereiden van eten maar ik laat me ook graag inspireren door jou. Er is nog zoveel te ontdekken, laten we er samen voor gaan.

Wil je meer persoonlijk contact of graag op de hoogte blijven? Volg Pluk & Proef dan op onze socials.