Dagelijks winkelen

Nou ja, bijna dagelijks dan. Pluk & Proef biedt een ruim assortiment aan kruiden, peulvruchten, oliën, zaden, pitten en overige reformproducten. Mijn missie is om producten aan te bieden in de hoeveelheid die jij wilt, niet voorverpakt dus want we verspillen al zoveel voedsel. De food producten bij Pluk & Proef voldoen zoveel mogelijk aan de volgende voorwaarden:

  • Eerlijkheid: producten zijn vervaardigd onder eerlijke omstandigheden voor mens, dier en natuur.
  • Echtheid: er is niet gerommeld met producten, producten bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
  • Transparantie: de herkomst van producten is duidelijk en inzichtelijk.

Benieuwd naar wat wij u te bieden hebben?

Uniek

Pluk & Proef is een unieke winkel vanwege het aanbod aan verse kruiden. De kruiden groeien in bakken in de winkel, jij mag ze zelf plukken.

Beleving

Een bezoek aan Pluk & Proef verveelt nooit. Laat je verleiden door onze prachtige design producten of kom keukengerei en keukenhulpjes zelf testen. Een deel van ons assortiment zal steeds wisselen, elke keer weer andere spullen waar je blij van wordt.

Pluk de dag, proef het leven!

Pluk & Proef wordt gerund door mij, Mariëlle Koelewijn. Ik ben 24 jaar oud en woon al mijn hele leven in Putten. Grote kans dat je mij al wel eens ontmoet hebt, zo niet kom dan gezellig kennismaken.

Tijdens mijn middelbare schooltijd wist ik één ding zeker, ik wordt diëtist. Het leek mij heerlijk om alles te weten te komen over voeding en mensen daarin te helpen. Helaas was deze opleiding iets te exact voor mij en ben ik voor mijn andere passie gegaan, mensen. Mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik afgerond en direct daarna ben ik gaan werken.

Opgegroeid in een ondernemingsgezin kriebelde het al wat langer om voor mezelf te beginnen. En hoe kan dat beter dan door het combineren van mijn beide passies? Zo is Pluk & Proef ontstaan.

Met Pluk & Proef wil ik een statement maken, laten we bewuster omgaan met onze voeding. Dat kan door gezondere producten aan te schaffen of door minder te verspillen.

Voor jou als klant neem ik graag de tijd. Ik hoop je meer te kunnen vertellen over kruiden en specerijen en het bereiden van eten maar ik laat me ook graag inspireren door jou. Er is nog zoveel te ontdekken, laten we er samen voor gaan.

Kom gezellig langs voor een kop (kruiden)thee of koffie!

Mariëlle Koelewijn van Pluk & proef