Kerstpakketten

Nu de vakanties zo’n beetje over zijn is het tijd om na te denken over kerstpakketten of relatiegeschenken. In de zoektocht naar het juiste geschenk wil je iets

origineels waaruit blijkt dat jij je werknemers of collega’s echt waardeert. Tegelijkertijd wil je dat het pakket past bij de visie van jouw bedrijf.

Herken je dit? Dan zit je bij ons goed, want bij Pluk & Proef weten we precies hoe we waardering kunnen omzetten in een tastbaar geschenk.

Nog niet overtuigd? Dan hebben we hier een paar redenen waarom jij voor een kerstpakket van Pluk & Proef zou moeten gaan:

  • Een pakket van Pluk & Proef is duurzaam, biologisch en fair.
  • Pluk & Proef is een lokaal bedrijf en maatschappelijk betrokken.
  • Er is geen minimum order aantal; of je nou één pakket of 300 pakketten neemt, de kwaliteit blijft hetzelfde.
  • Je kunt je kerstpakket helemaal personaliseren.
  • Pluk & Proef denkt graag mee over mogelijkheden die passen bij jou en je bedrijf.
Relatiegeschenken

Bij Pluk & Proef zijn we experts in het samenstellen van kleine cadeaus en geschenken. Een relatiegeschenk is één van deze kleine cadeaus.

Met een relatiegeschenk wil je tot uitdrukking brengen dat je jouw zakelijke partners of goede klanten waardeert. Je bent dankbaar voor de samenwerking en wilt hier uitdrukking aan geven. Het juiste geschenk zorgt dat je de visie van jouw bedrijf centraal stelt en de klant of partner aan je weet te binden.

Bij Pluk & Proef gaan we daarom het liefst samen met jou op zoek naar een geschenk wat hierbij past. Hieronder zie je alvast wat mogelijkheden:

  • Gepersonaliseerde cadeaus: zoals je eigen logo op onze producten. Leuk om mee te geven aan relaties, dan weet je zeker dat ze je naam gaan onthouden!
  • Bedankjes: wist je dat we met onze pure kruiden ontzettend veel kunnen doen? Zo maken we graag kleine bedankjes door reageerbuisjes te vullen met kruiden. Met een pakkende tekst op een kaartje heb jij een klein maar fijn cadeau te geven.
  • Pakketten: met ons volledig assortiment aan kruiden, thee, koffie en reform artikelen weten we als geen ander een origineel cadeaupakket samen te stellen. Wil jij een belangrijke zakelijke partner bedanken of een klant in het zonnetje zetten? Vraag naar de mogelijkheden van onze cadeaupakketten.