Aanbieding!

Houten Adventskalender met Thee

Oorspronkelijke prijs was: €75.00.Huidige prijs is: €65.00. incl. BTW

Pre-order deze adventskalender met een aantrekkelijke korting. Uitlevering vanaf 18 november 2024.

Ontdek onze handgemaakte houten adventskalender in de vorm van een kerstboom, gevuld met 24 zorgvuldig geselecteerde soorten verse losse thee uit onze eigen webshop. Elk katoenen zakje bevat een nieuwe thee-ervaring, perfect om af te tellen naar kerst. Herbruikbaar als adventskalender of als stijlvolle kerstdecoratie voor jaren plezier!

Categorieën: , Tags:

Beschrijving

Aftellen tot kerst wordt pas echt een feestje met deze unieke houten adventskalender, gevuld met 24 verrassende soorten verse thee.

Maak het aftellen naar kerst extra bijzonder met onze exclusieve houten adventskalender in de vorm van een kerstboom, gevuld met zorgvuldig geselecteerde theeën uit onze eigen webshop. Elke dag verwen je jezelf met een nieuwe, verse losse thee, speciaal gekozen om je smaakpapillen te verrassen en een moment van rust te creëren in de drukte van de feestdagen.

Achter elk van de 24 katoenen zakjes, die in de houten kerstboom hangen, ontdek je een nieuwe smaak. Van frisse groene thee en zachte witte thee tot kruidige infusies en rijke verwarmende zwarte thee, elk zakje thee is met zorg samengesteld uit ons eigen assortiment. Zo geniet je elke dag van december van de beste theesoorten die wij te bieden hebben.

Deze adventskalender is niet alleen een feest om uit te pakken, maar ook een duurzame keuze. Na de feestdagen kun je hem opnieuw gebruiken — als adventskalender voor volgend jaar, of als decoratieve kerstboom in je huis. De houten constructie en herbruikbare katoenen zakjes maken het een milieuvriendelijke optie die jarenlang meegaat.

Waarom deze adventskalender een must-have is:

  • Exclusieve thee uit onze eigen webshop: met de hand geselecteerde losse thee van de hoogste kwaliteit.
  • Herbruikbaar en duurzaam: geniet elk jaar opnieuw van deze prachtige adventskalender of gebruik hem als decoratie.
  • Elke dag een verrassing: ontdek 24 verschillende theesoorten, zorgvuldig samengesteld voor een smaakvolle decembermaand.
  • Een persoonlijk cadeau: perfect voor jezelf of om te geven aan een theeliefhebber..

Bestel nu jouw houten adventskalender met thee

Of je nu iemand wil verrassen met een uniek cadeau of jezelf elke dag in december weer een kleinigheidje gunt, deze kalender is gegarandeerd een succes. Bestel online en ontvang de kalender vanaf 18 november 2024.

Grote afname

Wil je dit jaar eens wat anders geven dan een kerstpakket, dan is een adventskalender een goed alternatief. Wil je meerdere kalenders afnemen of ben je op zoek naar een relatiegeschenk? We denken graag met je mee, neem gerust contact met ons op.

Cadeaubox, Cadeau Box Thuis, Cadeaubox, Cadeaubox Kerst, Cadeaupakket, Cadeauakket Gluhwein, Kerst Cadeau, Kruiden Cadeau, Specerijen Cadeaupakket, Gluhweinpakket, Gluhwein kado, Gluhwein Cadeaubox, Kerstpakket, Kerst pakket, kerstpakketten

Extra informatie

Merk

Pluk & Proef