Afhaalpunt

Nieuw Afhaalpunt

Het was even schakelen toen we te horen kregen dat Now Fashion ging stoppen met de stenen winkel. Ons Pick Up Point was daar immers gevestigd. Er zijn daar heel wat pakketjes over de toonbank gegaan. Altijd gezellig met de meiden van Now. Helaas hebben zij ervoor gekozen de winkel alleen online voort te zetten. Een keuze die wij als geen ander begrijpen.

We willen jullie natuurlijk zo goed mogelijk kunnen bedienen, dus we stonden voor een keuze: of een nieuw afhaalpunt in het dorp, of er één creëren bij ons ‘magazijn’ op Camping Boslust. 

Deze keuze hebben we via Social Media aan jullie voorgelegd. Jullie zagen massaal voordelen in een afhaalpunt bij ons magazijn, waaronder ruimere openingstijden, sneller je pakketje op kunnen halen en de mogelijkheid tot het meenemen van eigen verpakkingsmateriaal.

Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels zijn we een kleine maand verder en is ons afhaalpunt aan de Schovenhorsterveldweg in gebruik.

Eigen Verpakkingsmateriaal

Een afhaalpunt brengt zoals gezegd voordelen met zich mee. Zo is het vanaf heden mogelijk om je eigen verpakkingsmateriaal in te leveren bij ons afhaalpunt en binnen 24 uur (op werkdagen) gevuld weer af te halen. Dat scheelt bergen plastic en ander verpakkingsmateriaal.

  • Print onderstaand bestelformulier uit en vul hem in
  • Stop het formulier, samen met je eigen verpakkingsmateriaal (zoals potjes, blikjes, zakjes etc.) in een tas
  • Lever deze tas in bij ons afhaalpunt
  • Je krijgt van ons bericht wanneer je bestelling klaar staat
Adres

Je kunt het nieuwe afhaalpunt vinden aan de Schovenhorsterveldweg 6 in Putten. We hebben een mooie kast in de receptie van Camping Boslust kunnen inruimen. Hier zetten we je pakketje in. Je kunt op elk moment van de dag (tussen 9.00 uur en 20.00 uur) zelf je pakketje ophalen.

  • Camping Boslust
  • Schovenhorsterveldweg 6
  • 3881PB Putten